19-09-2024

Nieuwe modellen van IXO Collections

IXO Collections verrast opnieuw met waanzinnige aankondigingen die de harten van modelbouw- en autoliefhebbers sneller doen kloppen. Dit merk, bekend om zijn gedetailleerde en nauwkeurige schaalmodellen, komt met een nieuwe reeks exclusieve modellen die een eerbetoon zijn aan iconische voertuigen. Van klassieke raceauto’s tot moderne supercars, IXO biedt een unieke kans om deze legendes op schaal te bezitten. Elk model wordt met de hand geassembleerd en voorzien van verbluffende details, wat zorgt voor een ongeëvenaarde verzamelervaring. IXO Collections blijft innoveren met hoogwaardige materialen en ongekende precisie, waardoor elke collectie weer een uniek stukje vakmanschap is. Deze nieuwe reeks aankondigingen bevestigt wederom waarom IXO een begrip is onder modelbouwfanaten wereldwijd. Wees er snel bij, want deze modellen zijn gegarandeerd een ware sensatie in de verzamelwereld!

Overzicht van de reeds aangekondigde modellen door IXO Collections:

IXO Mercedes-Benz 300SL in de kleuren rood en zilver (direct leverbaar)

  • Dit model brengt de legendarische 300SL tot leven, beroemd om zijn unieke vleugeldeuren en revolutionaire ontwerp, zowel qua stijl als prestaties.

IXO Porsche 911 Carrera RS 2.7 in de kleuren geel en wit (leverbaar begin oktober)

  • Dit model staat bekend om zijn compromisloze detaillering en perfecte schaalweergave van de originele Porsche 911. De Full Kit geeft verzamelaars de kans om deze klassieker stap voor stap te bouwen, waarbij elk onderdeel zorgvuldig is ontworpen om een authentieke weergave van de auto te garanderen.

 

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon